Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel taşımcılık (parça eşya taşımacılığı) Aynı yol ya istikamet üzerinde ki birbirinden farklı müşterilerin yüklerini, aynı kamyonet, kamyon, ya da tır ile taşıma işlemidir. Bu saye de taşınmasını istediğiniz yük, kargo, gibi farklı yükler ile bir arada taşınacak olması nedeniyle ekonomik olarak sizin için daha hesaplı olacaktır. Parsiyel eşya taşımacılığında çoğu zaman müşterilerin en büyük endişesi kendi eşyalarının diğer eşyalar ile karışabileceği telaşıdır. Bu noktada Parsiyel taşıma işini oldukça intizamlı yapan Doğu Karadeniz Nakliyat ile bu tür karışıklıkların oluşması muhtemel değildir. Çünkü Doğu Karadeniz Nakliyat eşyalarınızı adreslerinden ambalajlayıp kamyona indirilme sırasına göre yerleştirmektedir. Eşyalarınız muntazam bir şekilde istiflendikten sonra kamyon içersinde süspansiyon nedeniyle yapmış ip bağlama yerlerinden eşyalarınız karışmaması için arasına büyük boy kartonlar konularak bağlanır.

Türkiye'nin Her Yerine Parsiyel Taşıma

Doğu Karadeniz Nakliyat Türkiye'nin tüm 81 ili ve tüm ilçelerine parsiyel eşya taşımacılığı yapmaktadır. Parsiyel eşya taşımacılığı hizmeti vermemizdeki amaç aynı yol ya da istikamet üzerindeki eşyalarınızı tek bir araca yükleyerek taşıma ücretini sizin için daha hesaplı ve cazip hale getirmektir. Dilerseniz hemen şimdi taşıtmayı düşündüğünüz eşyalarınızın listesini irtibat numaraları ya da e-posta adresi yolu ile bize iletebilirsiniz.

Biçimsel Olarak Doğu Karadeniz Nakliyat Parsiyel İle Taşıma

Doğu Karadeniz Nakliyat ile Parsiyel taşımacılık, işlemini gerçekleştirirken yüklerinizin ya da değerli eşyalarınızın taşınması, yüklenmesi ya da indirilmesi sırasında karışma ihtimalinden endişe duymanıza gerek yok. Doğu Karadeniz Nakliyat olarak bizler, taşınacak eşya ve yüklerinizi gideceğimiz yol güzergahına göre eşyalarınızn yüklemesini araçtan indirilmesi sırasına göre yapıyoruz. Öncelikle sizin adınıza taşınmasını istediğiniz eşyaların envanterini çıkartıyoruz ve bu doğrultu da indirme ve teslimat işlemini gerçekleştiriyoruz.

Hizmet Politikamız

Güvenilir

Güvenilir Hizmet.

7/24 Destek

7/24 Destek.

Müşteri ve Çözüm Odaklı

Müşteri ve Çözüm Odaklı Hizmet.

Düşük Maliyet

Düşük Maliyetler.

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri Memnuniyetli Hizmet Anlayışı.

Kampanyalar

Sürekli Müşterilerimize Sunduğumuz Kampanyalar.

Referanslarımız